Terug naar alle evenementen

Act4Change: Kickoff in Gent

  • Theaterbox Pijndersstraat 16 9000 Gent Belgium (kaart)

Ben jij klaar om een actieve rol te spelen in de strijd tegen klimaatverandering en duurzaamheid? Act4Change biedt je de kans om jouw impactvolle rol te ontdekken!

Op donderdag 23 februari 2023 organiseren wij een startevent in Theater Box Gent waar je kennis maakt met onze nieuwe trajecten.

Als Verkenner, Veranderaar of Verbinder kun je bij ons terecht. Verkenners ontdekken de duurzame wereld via inspirerende activiteiten en ontmoetingen. Veranderaars krijgen hulp bij het ontwikkelen en verfijnen van duurzame ideeën in een veilige en dynamische omgeving. Verbinders leren welke methodieken Act4Change gebruikt om mensen bewust te maken en worden deel van onze freelancers poule.

Meld je aan voor het startevent en ontdek hoe jij mee kan bouwen aan een duurzame wereld. Stuur een berichtje naar info@act4change.be voor meer informatie over de trajecten.

Locatie

Theater Box is een gezellige zaal voor 53 toeschouwers in hartje Gent, gelegen in een mooie stadstuin aan de Dampoort. Theater Box is een creatieve werkplek waar jonge makers hun eerste stappen zetten en ervaren artiesten de vrijheid vinden om te experimenteren. Daarnaast is Theater Box een receptief theater: externe gezelschappen kunnen de zaal huren voor repetities en voorstellingen. Ook aan workshops en vergaderingen wordt een plek geboden.

Eerdere gebeurtenis: 18 februari
Emagine Center: 5 jaar Emagine Change feestweekend